GDM7103 / YENİ GIDA MADDELERİ TASARIMI

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1       
2       
3       
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM7103 / YENİ GIDA MADDELERİ TASARIMI
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda formülasyonları ve farklı besin maddeleri ihtiyacı olan bireyler ile ilgili genel bilgilerin anlaşılması
2Kullanılan ingrediyenler ve gıda matriksi arasındaki etkileşimlerin anlaşılması
3Yeni formüle edilen gıdaların kaliteye ilişkin niteliklerinin, kalite güvenliği ve tüketici kabul edilebilirliğinin anlaşılması