1 | Gıda formülasyonları ve farklı besin maddeleri ihtiyacı olan bireyler (her yaşta sağlıklı kişiler, gebeler, sporcular, nekahat dönemindeki hastalar, yaşlılar, malnütrisyon sorunu olanlar | 1,2,11 |
2 | Gıda formülasyonları ve farklı besin maddeleri ihtiyacı olan bireyler (her yaşta sağlıklı kişiler, gebeler, sporcular, nekahat dönemindeki hastalar, yaşlılar, malnütrisyon sorunu olanlar) | 1,2,11 |
3 | Gıda formülasyonlarına ilişkin uygulamalar ve kullanılan ingrediyenler ile gıda matriksi arasındaki etkileşimler | 1,2,11 |
4 | Gıda formülasyonlarına ilişkin uygulamalar ve kullanılan ingrediyenler ile gıda matriksi arasındaki etkileşimler | 1,2,11 |
5 | Başlangıç ürün tanımı ve örnek ürün geliştirme | 1,2,11 |
6 | Başlangıç ürün tanımı ve örnek ürün geliştirme | 1,2,11 |
7 | Ürün performans testleri | 1,2,11 |
8 | Ürün performans testleri | 1,2,11 |
9 | Yeni ürünün piyasaya sunumu ile ilgili resmi işlemler | 1,2,11 |
10 | Yeni ürünün piyasaya sunumu ile ilgili resmi işlemler | 1,2,11 |
11 | Yeni formüle edilen gıdaların kaliteye ilişkin nitelikleri | 1,2,11 |
12 | Yeni formüle edilen gıdaların kaliteye ilişkin nitelikleri | 1,2,11 |
13 | Kalite güvencesi ve tüketici kabul edilebilirliğinin saptanması | 1,2,11 |
14 | Kalite güvencesi ve tüketici kabul edilebilirliğinin saptanması | 1,2,11 |