1 | Giriş,endüstriyel mikrobiyoloji, biyoteknoloji ve fermentasyon nedir? | [1]. [11] |
2 | Endüstriyel öneme sahip mikroorganizmaların izolasyon ve tanımlanmaları | [1]. [2] |
3 | Bakteri fizyolojisi ve biyoteknolojisi, LABnin endüstride kullanım alanları | [2]. [3].[4] |
4 | Zymomonas, Bacillus, propionik asit ve asetik asit bakterileri | [4]. [5]. [6] |
5 | Maya Fizyolojisi ve Biyoteknolojisi Sanayide önemli olan mayalar ve kufler I | [4]. [5]. [6] |
6 | Maya Fizyolojisi ve Biyoteknolojisi Sanayide önemli olan mayalar ve kufler II | [7]. [11] |
7 | Çesitli fermantasyonlar | [7]. [8]. [9] |
8 | Ekmek mayası üretimi | [12]. [13]. |
9 | THP üretimi | [2]. [5] |
10 | Enzimler | [6]. [10] |
11 | Organik asit üretimi | [2]. [6] |
12 | Vitamin ve Amino asit üretimi | [6]. [10] |
13 | Mikrobiyal aroma üretimi | [6]. [10] |
14 | Genetik Modifiye Gıdalar | |