1 | Çakmakçı, M.L., Karahan, A.G., Çakır, İ., 2008. Mikrobiyoloji, Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları No:36, Ankara, 227 s. |
2 | Aran, N., 2010. Gıda Biyoteknolojisi. Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 493 s. |
3 | Salminen, S., Wright, A., 1998. Lactic acid bacteria, microbiology and functional aspects, Marcel Dekker Inc., New York, 617 p. |
4 | Walker, G.M., 1998, Yeast Physiolgy and Technology, John Wiley, Chichester, 350 p. |
5 | Okafor, N., 2007. Modern Industrial Microbiology and Biotechnology. Science publishers,Enfield (NH), USA.530 p. |
6 | Crueger, W., Crueger, A., 1989, Biotechnology- A textbook of Industrial Microbiology, Sinauer Associates, Sunderland, 355 p. |
7 | Tunail, N., 2009. Mikrobiyoloji. Pelin Ofset, Ankara, 434 s. |
8 | Özçelik, S., 1998. Genel Mikrobiyoloji. Süleyman Demirel Üiversites, Atabey, Ispartai Yayın No: 1, 259 s. |
9 | Hui, Y. H., Özgül Evranuz,E., 2012. Handbook of Plant Based Fermented Food and Beverage Technology, CRC Press, Florida, pp. 657-664. |
10 | Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi. Eflatun Basım Dağıtım Yayıncılık tic. Ltd. şti. Ankara, 552 s. |