GDM7117 / BALIK YAĞI ÜRETİM VE KULLANIM TEKNİKLERİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Çaklı, Ş., 2011. Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 1 (Su ürünleri İşleme Teknolojisinde Temel Konular), Ege Üniversitesi Yayınları, İzmir, ISBN:978-975-483-761-2
2Çaklı, Ş., 2013. Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 (Alternatif Su ürünleri İşleme Teknolojileri), Ege Üniversitesi Yayınları, İzmir, ISBN:978-975-483-762-9
3Varlık, C., Mol, S., Baygar, T., Tosun, Ş.Y. 2007. Su Ürünleri İşleme Teknolojisinin Temelleri, İstanbul Üniversitesi Yayınları,Yayın No 4661, ISBN:975-404-772-3


 
DERS NOTLARI 
1Öğretim üyesi ders notu