GKK1006 / LABORATUVAR TEKNİKLERİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Genel analiz yöntemleri, buharlaştırma, çöktürme [1] s 39-40
2Kristalleştirme, aktarma, süzme [1] s 40-42
3Santrifüjleme, distilasyon (damıtma) [1] s 42-45
4Kurutma, yakma, ekstraksiyon [1] s 45-52
5Fiziksel analiz metotları ,Kolorimetrik metot[1] s 53-61
6Yüzde çözeltiler ve hazırlanmaları,Molar çözeltiler ve çözeltilerin hazırlanmaları[1] s 62-65
7Normal çözeltilerin hazırlanmaları, ppm çözeltiler ve hazırlanmaları[1] s 65-71
8Hacim oranlı çözeltiler ve ampirik çözeltiler[1] s 71-83
9Rutubet tayini-Kuru madde tayini, kül-yağ tayini[1] s 84-110
10Yağ asitlerinin analizi, titrasyon asitliği tayini[1] s 110-114
11Sularda sertlik tayini, nitrat-nitrit-amonyak tayini[1] s 115-119
12Mikrobiyoloji Laboratuvarı çalışma kuralları, Güvenlik sistemleri[2]
13Besiyerleri ve ekim yöntemleri[2]
14Mikroorganizma sayım yöntemleri[2]