GKK2005 / SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Yoğurtların Duyusal Özellikleri. Yoğurtların Fiziksel Özellikleri1
2Yoğurtların Fiziksel Özellikleri1
3Yoğurdun Kimyasal Özellikleri1
4Yoğurdun Kimyasal Özellikleri1
5Kremada Duyusal Analizler1
6Kremada Kimyasal Analizler1
7Kremada Kimyasal Analizler1
8Tereyağında Duyusal Analizler1
9Tereyağında Kimyasal Analizler1
10Tereyağında Kimyasal Analizler1
11Dondurmada Duyusal Analizler1
12Dondurmada Fiziksel Analizler1
13Dondurmada Kimyasal Analizler1
14Dondurmada Kimyasal Analizler1