BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2006 - BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

   PÇ  ÖÇ1   ÖÇ2   ÖÇ3   ÖÇ4   ÖÇ5   ÖÇ6   ÖÇ7
PÇ1 3222222
PÇ2 111111
PÇ3 4222224
PÇ4 1555553
PÇ5 122231
PÇ6 5554
PÇ7 2 33
PÇ8 3 44
PÇ9 555543
PÇ10 11121
PÇ11 4 33
PÇ12 5333345
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek