| 1 | Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
| 2 | Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik Analizler, Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
| 3 | Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
| 4 | Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
| 5 | Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik Analizler, Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
| 6 | Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2] |
| 7 | Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
| 8 | Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler, Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
| 9 | Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
| 10 | Ekmeklerde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
| 11 | Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
| 12 | Bisküvilerde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
| 13 | Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı | [1] |
| 14 | Balda Patojen Mikroorganizma Sayımı | [1] |