GKK2007 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1        
2        
3        
4        
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GKK2007 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Et ve ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapmak/değerlendirmek
2Meyve-sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapmak/değerlendirmek
3Tahıl ve ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapmak/değerlendirmek
4Balda mikrobiyolojik analizler yapmak/değerlendirmek