1 | Asitlik düzenleyici katkı maddelerini tanımak ve kavramak |
2 | Antimikrobiyal katkı maddelerini.tanımak ve kavramak |
3 | Antioksidan katkı maddelerini.tanımak ve kavramak |
4 | Dokusal yapıyı düzenleyici katkı maddelerini tanımak ve kavramak |
5 | Renklendirici olarak kullanılan katkı maddelerini.tanımak ve kavramak |
6 | Lezzet artırıcı olarak kullanılan katkı maddelerini.tanımak ve kavramak |
7 | Tatlandırıcı olarak kullanılan katkı maddelerini tanımak ve kavramak |
8 | Zenginleştirici olarak kullanılan katkı maddelerini.tanımak ve kavramak |
9 | Starter olarak kullanılan katkı maddelerini tanımak ve kavramak |
10 | Katkı maddesi olarak gıdalarda kullanılan enzimleri.tanımak ve kavramak |
11 | Taşıyıcı olarak kullanılan katkı maddelerini tanımak ve kavramak |
12 | Çözgen olarak kullanılan katkı maddelerini tanımak ve kavramak |