GKK2013 / GIDA KATKI MADDELERİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Asitlik düzenleyici katkı maddelerini tanımak ve kavramak
2Antimikrobiyal katkı maddelerini.tanımak ve kavramak
3Antioksidan katkı maddelerini.tanımak ve kavramak
4Dokusal yapıyı düzenleyici katkı maddelerini tanımak ve kavramak
5Renklendirici olarak kullanılan katkı maddelerini.tanımak ve kavramak
6Lezzet artırıcı olarak kullanılan katkı maddelerini.tanımak ve kavramak
7Tatlandırıcı olarak kullanılan katkı maddelerini tanımak ve kavramak
8Zenginleştirici olarak kullanılan katkı maddelerini.tanımak ve kavramak
9Starter olarak kullanılan katkı maddelerini tanımak ve kavramak
10Katkı maddesi olarak gıdalarda kullanılan enzimleri.tanımak ve kavramak
11Taşıyıcı olarak kullanılan katkı maddelerini tanımak ve kavramak
12Çözgen olarak kullanılan katkı maddelerini tanımak ve kavramak
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri