GKK2013 / GIDA KATKI MADDELERİ
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Çakmakçı, S., Çelik, İ. ?Gıda Katkı Maddeleri? Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 1995.
2Öztan, A. ?Et Bilimi ve Teknolojisi? Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 1999.
3Gökalp, H.Y., Kaya, M., Zorba, Ö. ?Et Ürünleri İşleme Mühendisliği? Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 1997.
4Yıldırım, Y. ?Et Endüstrisi? Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 1996.
5Anar, Ş. ?Et ve Et Ürünleri Teknolojisi? Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2010.
6Arslan, A. ?Et Muayenesi ve Et Ürünleri Teknolojisi? Medipres Yayıncılık, 2002.
7İnal, T. ?Süt ve Süt Ürünleri Hijyen ve Teknolojisi? Final Ofset, 1990.
8Metin, M. ?Süt Teknolojisi? Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 1996.