| 1 | Gıda Kimyasına Giriş, Sürdürülebilir Çevre, Beslenme ve Sağlık İlişkisi | 1, 2, 3 |
| 2 | Suyun Yapısı ve Gıdalarda Bulunan Su | 1, 2, 3 |
| 3 | Suyun Vücuttaki Görevleri | 1, 2, 3 |
| 4 | Karbonhidratların Sınıflandırılması, Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1, 2, 3 |
| 5 | Karbonhidrat Reaksiyonları | 1, 2, 3 |
| 6 | Karbonhidratların Vücuttaki Görevleri ve Karbonhidrat Kaynakları | 1, 2, 3 |
| 7 | Proteinlerin Yapısı ve Sınıflandırılması | 1, 2, 3 |
| 8 | Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri | 1, 2, 3 |
| 9 | Proteinler ve Beslenme | 1, 2, 3 |
| 10 | Lipidlerin Kimyasal Yapısı ve Sınıflandırılması | 1, 2, 3 |
| 11 | Lipidlerde Meydana Gelen Reaksiyonlar ve Kalite İndeksleri | 1, 2, 3 |
| 12 | Gıdalarda Bulunan Lipidler ve Fonksiyonları | 1, 2, 3 |
| 13 | Vitaminlerin Sınıflandırılması ve Beslenmedeki Önemi | 1, 2, 3 |
| 14 | Minerallerin Sınıflandırılması ve Beslenmedeki Önemi | 1, 2, 3 |
 | Loading… |
   |