1 | Fonsiyonel gıda nedir? Fonksiyonel gıdanın sınıflandırılması | [1] ; [2] |
2 | Probiyotik bakteriler, prebiyotikler, sinbiyotikler | [1] |
3 | Probiyotik bakteriler, prebiyotikler, sinbiyotikler | [1] |
4 | Omega Yağ asitleri (n-3 Çoklu Doymamış Yağ Asitleri, Tekli Doymamış Yağ Asitleri, Konjuge Linoleik Asit) | [1]; [2] |
5 | Biyoaktif bileşenler (Fitokimyasallar, Polifenoller, Flavonoidler, Biyoaktif peptidler) | [3]; [10] |
6 | Biyoaktif bileşenler (Fitokimyasallar, Polifenoller, Flavonoidler, Biyoaktif peptidler) | [4]; [10] |
7 | Biyoaktif bileşenler (Fitokimyasallar, Polifenoller, Flavonoidler, Biyoaktif peptidler) | [4]; [10] |
8 | Fonksiyonel su ürünleri | [4]; [10] |
9 | Fonksiyonel et üretimi | [5] |
10 | Fonksiyonel et üretimi | [5]; [9] |
11 | Fonksiyonel süt ürünleri | [6] |
12 | Bal ve arıcılık ürünleri | [6] |
13 | Konjuge Linoleik Asitce zenginleştirilmiş yumurta, Vitamince zenginleştirilmiş yumurta, Mineral maddelerce zenginleştirilmiş yumurta | [7]; [8] |
14 | Fonksiyonel gıdalar ve sağlıkla ilişkisi, yasal düzenlemeler | [7]; [8] |