HUT4019 / FUNCTIONAL ANIMAL FOOD PRODUCTION

Kaynaklar



 
DİĞER KAYNAKLAR 
11. Fonksiyonel Gıdaların Tanımı ve Sınıflandırılması. http://www.kimyaevi.org/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF679A66406202CCB05EE9FC1962A0296C
22. Sevilmiş,i G., 2013. Yükselen trend. Fonksiyonel Gıdalar. Ar&Ge Bülten. http://www.izto.org.tr/portals/0/argebulten/gozde_fonksiyonelgida.pdf
33. Güven, A., Gülmez, M., Fonksiyonel gıdalar ve sağlıkla ilişkisi. Kaf. Üniv. Vet.Fak. Der. 12(19: 91-96
44. Açıkgöz, Z., Soycan Önenç, S., 2006. Fonksiyonel Yumurta Üretimi. Hayvansal Üretim 47(1): 36-46
55. Turhan, S., Sagır, İ., Bilek, E., 2008. Et ve Ürünlerinde Fonksiyonel Modifikasyonlar. Türkiye 10. Gıda Kongresi; 21-23 Mayıs 2008, Erzurum
66.Sezen, F., Koçak, C., 2006. Fonksiyonel Süt Ürünleri Teknolojisindeki Gelişmeler. Türkiye 9. Gıda Kongresi; 24-26 Mayıs 2006, Bolu
78. Artık, N., Arı ürünleri ve Apiterapi – 1. http://www.gidahatti.com/dosya/ari-urunleri-ve-apiterapi-1/
89. Gökmen, S., Et ve et ürünlerine fonksiyonellik kazandırma. file:///C:/Users/S%C4%B0BEL/Downloads/GOKMEN.pdf
910.Wildman, R.E.C. (Edited) “Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods” CRC Pres, Boca Radon (2001)