HUT4028 / MEAT PRODUCTION AND CARCASS EVALUATION

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1       
2       
3       
4       
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT4028 / MEAT PRODUCTION AND CARCASS EVALUATION
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Verimli et üretimi
2Karkas kalitesine etki eden faktörler
3Ekonomik et üretimi için genetik unsurlar
4Besi performansı değerlendirmesi