1 | 1. Rumen anatomisi, fonksiyonu, ruminatların rolü ve gelişimi, ruminant beslemede tarihsel gelişim | [3] s 3-7; [2] s 1-23, s 178-195 |
2 | 2. Rumen bakteri, protozoa ve siliatlar | [1] s 15-53; [2] s 152-178 |
3 | 3. Rumen aneorobic Fungi ve Rumende Mikrobiyal interaksiyonlar | [1] s 53-71; [1] s 71-89 |
4 | 4. Mikroorganizmalar ve lif sindirimi | [1] s 107-131 |
5 | 5. Mikroorganizmalar ve lif sindirimi | [1] s 107-131 |
6 | 6. Lipitler ve rumen sindirimi | [1] s 151-165; [2] s 260-276 |
7 | 7. Uçucu yağasitleri ve rumende protein sentezi | [1] s 165-179; [2] s 95-118 |
8 | 8. Minerallerin mikrobiyal metabolizma üzerine etkisi, mineraller ve sindirim | [1] s 179-217 |
9 | 9. Rumen ve kalın barsakta sindirim, rumenin defaunasyonu | [1] s 217-263; [2] s 195-211 |
10 | 10. Rumen fermentasyonunun yem katkı maddeleri ile modifikasyonu ve rumen fonksiyon bozukluğu | [1] s 263-283; [1] s 361-365 |
11 | 11. Rumen modelleme, reticulo-rumendenpartiküllerin geçişi-rumeni bölümlere ayırma | [1] s 283-343; [3] s 65-80; [3] s 31-40 |
12 | 12. In vitro rumen sistemleri | [1] s 353-357; [3] s 51-65 |
13 | 13. In vitro rumen sistemlerinin laboratuvarda işlenmesi | [1] s 353-357; [3] s 51-65 |
14 | 14. Ruminantlarda yem tüketimi ve net enerji etkinliği | [2] s 294-309 |