HUT6116 / ARI ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
155555554       
254545555       
355555454       
455555555       
555455554       
655545454       
754554555       
855454554       
953454455       
1045454554       
1154545455       
1255545454       
1355454545       
1455455455       
1544545454       
1654545445       
1755454555       
1855455455       
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT6116 / ARI ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Kovandan bal alma yöntemlerinin bilinmesi
2Bal çeşitlerinin öğrenilmesi
3Bal kalitesini etkileyen faktörlerin bilinmesi
4Polen üretim yöntemlerinin bilinmesi
5Arı sütünün özellikleri ve üretim yöntemlerinin bilinmesi
6Bal mumu üretiminin bilinmesi
7Propolis üretim yöntemlerinin bilinmesi
8Propolisin kullanım alanlarının öğretilmesi