HUT6116 / ARI ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Arı ürünlerinin genel olarak tanıtılması[1] s: 70-80
2Kovandan bal alma yöntemleri[2] s: 80-100
3Bal çeşitleri[2] s: 110-120
4Balın ambalajlanması ve pazarlanması[1] s: 120-130
5Balın kimyasal ve fiziksel özellikleri[2] s: 1-9
6Balın insan sağlığındaki önemi[2] s: 70-200, [21] s: 15-25
7Polen üretim yöntemleri[2] s: 26-35
8Ara sınav 
9Polenin arılar ve insanlar için önemi[2] s: 46-60
10Polenin fiziksel ve kimyasal özellikleri[2] s: 62-75
11Propolis üretim yöntemleri[1] s: 120-135, [2] s: 70-85
12Arı sütü üretim yöntemleri[1] s: 220-240
13Arı sütünün arılar ve insanlar için önemi[1] s: 250-27
14Bal mumu üretim yöntemleri[1] s: 272-290, [2] s: 75-90