1 | Ders programının sunulması, saf et ve yumurtacı ırklar ve ticari hatlar | [1] s: 40-79 |
2 | Yumurta üretim amaçlı seleksiyon ve ıslah | [3 ] s: 101-112 |
3 | Et üretim amaçlı seleksiyon ve ıslah | [3] s: 113-126 |
4 | Yumurtacı damızlıkların bakım ve yönetimi | [1] s: 344-350; [1] s: 534-541 |
5 | Etlik damızlıkların bakım ve yönetimi | [1] s: 344-350; 534-541 |
6 | Yumurta kalite özellikleri ve saptanması | [1] s: 110-154 |
7 | Kuluçka ve kuluçka yönetimi | [1] s: 166-185; [1] s: 194-206 |
8 | Kuluçkahanelerin planlanması ve yönetimi | [1] s: 186-193 |
9 | Damızlık yönetiminin kuluçka performansına etkileri | [4] s: 283-329 |
10 | Civciv kalitesinin değerlendirilmesi ve civciv döneminde bakım yönetim | [1] s: 306-321 |
11 | Büyütme döneminde yapılan uygulamalar(gaga kesimi, aşılama, yem kısıtlaması) | [1] s: 331-334 |
12 | Et tipi yetiştiricilikte karşılaşılan metabolik sorunlar ve etkileyen faktörler | [3] s: 13-28 |
13 | Kanatlılarda refah-stres-verim arasındaki ilişkiler | [3] s: 1-83 |
14 | Kanatlı yetiştiriciliğinde hijyen ve sanitasyonun önemi | [1] s: 207-221 |
15 | Sürdürülebilir kanatlı üretimi | |