1 | Rumen mikroorganizmaları ve ruminantlarda protein metabolizması açısından rumen anatomisi ve fizyolojisi | [1] p 1-18 |
2 | Rumen mikroorganizmaları ve beslenmeleri | [1] p 19-40 |
3 | Yem değerlendirme | [2] p 23-27 |
4 | Retikulo rumende diyetsel proteinin parçalanması | [2] p 28-36 |
5 | Mikrobiyal çoğalma | [2] p 37-45 |
6 | İnce barsaklarda sindirim ve absorbsiyon | [2] p 46-52 |
7 | Kalın barsaklarda azot metabolizması | [2] p 53-56 |
8 | Dokularda azot metabolizması | [2] p 57-65 |
9 | Protein değerlendirme sistemleri ve karşılaştırılması | [2] p 7-22; [1] p 137-153; [4] p1-12 |
10 | NRC, Cornell, AFRC protein değerlendirme sistemleri | [2] p 7-22; [4] p1-12 |
11 | Fransız PDI ve İskandinav AAPBV protein değerlendirme sistemleri | [2] p 7-22; [4] p1-12 |
12 | Ruminant rasyonlarına uygulanması | [2] p 66-74; [3] p 260-321 |
13 | Ruminant rasyonlarına uygulanması | [2] p 66-74; [3] p 260-321 |
14 | Süt sığırlarında sürdürülebilir protein beslenmesi ve çevreye etkisi | [2] p 66-74; [3] p 260-321 |