1 | Yenilebilir film ve kaplamaların tanımı ve tarihçesi | [1] – s. 505 |
2 | Polisakkarit kökenli kaplamalar | [1] – s. 506 , [4] – s. 85 |
3 | Protein kökenli kaplamalar | [1] – s. 507 , [4] – s. 86 |
4 | Lipit ve kompozit kökenli kaplamalar | [1] – s. 507 , [4] – s. 87 |
5 | Antimikrobiyal yenilebilir film ve kaplamalar | [1] – s. 509 |
6 | Yenilebilir film ve kaplamaların su ürünleri açısından önemi | [1] – s. 510 |
7 | Su ürünlerinde yenilebilir film ve kaplamaların kullanımı (I) | [2] – s. 125 |
8 | Su ürünlerinde yenilebilir film ve kaplamaların kullanımı (II) | [2] – s. 125 |
9 | Yenilebilir film ve kaplamaların uygulanışı | [3] – s. 29 |
10 | Daldırma metodu | [3] – s. 29 , [4] – s. 88 |
11 | Püskürtme (sprey) metodu | [3] – s. 29 , [4] – s. 88 |
12 | Dökme metodu | [3] – s. 29 , [4] – s. 88 |
13 | Yenilebilir film ve kaplamaların su ürünleri açısından avantaj ve dezavantajları | [3] – s. 28 |
14 | Yenilebilir film ve kaplamaların su ürünleri sektöründeki geleceği | [2] – s. 126 |