| 1 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİNİN DENETİMİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 2 | YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜ | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 3 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİS PERSONELİ | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 4 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİS PERSONELİ | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 5 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİS AŞAMLARI VE EKİPMANLARI | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 6 | MENÜ BİLGİSİ VE PLANLAMASI | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 7 | İÇECEKLER VE İÇECEK SERVİSİ | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 8 | SERVİS AŞAMALARI (MASA SERVİSİ & SELF SERVİS) | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 9 | ÖZEL SERVİS ŞEKİLLERİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 10 | GELİŞMİŞ SERVİS TEKNİKLERİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 11 | PROTOKOL SERVİSİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 12 | PROTOKOL SERVİSİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 13 | ETKİNLİK (BANKET) SERVİSİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 14 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİNİN DENETİMİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |