NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2020 - ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
13              
2               
3               
4               
5               
6               
7               
8 5555          
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2020 - ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Ziyafeti tanımlayarak önemini açıklar.
2Ziyafet öncesi hazırlıkları yapar.
3Ziyafet ön hazırlıklarına uygun olarak ziyafet planı hazırlar.
4Ziyafet sırasında uygulanacak servis usullerini bilir ve uygular.
5Ziyafet sözleşmelerinde belirlenen ziyafet menülerini hazırlar.
6Sürüdürülebilir üretim ve tüketim için yiyecek içecek sektöründe yerel kaynakların verimli olarak nasıl kullanılacağını bilir.