| 1 | Ziyafet servisi tanımı | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 2 | Otel işletmelerinde ziyafet organizasyon yapısı | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 3 | Otel işletmelerinde ziyafet organizasyonu iş tanımları | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 4 | Ziyafet sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilecek hususlar | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 5 | Otel işletmelerinde ziyafet organizasyonu ve yönetimi | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 6 | Ziyafet çeşitleri | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 7 | Ziyafet öncesi yapılan hazırlıklar ve menü kartı ve isimliklerinin yerleştirilmesi | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 8 | Ziyafet öncesi yapılan hazırlıkla ve çiçek ve şamdanların yerleştirilmesi, posta dağıtımı | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 9 | Ziyafet menüleri | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 10 | Ziyafet organizasyonlarında bütçe | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 11 | Ziyafetin gerçekleştirilmesi | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 12 | Ziyafet sonrası yapılan işlemler | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 13 | Ziyafet analizi | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
| 14 | Yiyecek içecek sektöründe hizmet kalitesinin sürdürülebilirliği. | Ders Notları |