1 | Ziyafet servisi tanımı | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
2 | Otel işletmelerinde ziyafet organizasyon yapısı | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
3 | Otel işletmelerinde ziyafet organizasyonu iş tanımları | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
4 | Ziyafet sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilecek hususlar | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
5 | Otel işletmelerinde ziyafet organizasyonu ve yönetimi | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
6 | Ziyafet çeşitleri | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
7 | Ziyafet öncesi yapılan hazırlıklar ve menü kartı ve isimliklerinin yerleştirilmesi | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
8 | Ziyafet öncesi yapılan hazırlıkla ve çiçek ve şamdanların yerleştirilmesi, posta dağıtımı | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
9 | Ziyafet menüleri | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
10 | Ziyafet organizasyonlarında bütçe | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
11 | Ziyafetin gerçekleştirilmesi | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
12 | Ziyafet sonrası yapılan işlemler | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
13 | Ziyafet analizi | SEVİNÇ Nilgün Ziyafet ve İkram Yönetimi , Detay Yayıncılık,Ankara |
14 | Yiyecek içecek sektöründe hizmet kalitesinin sürdürülebilirliği. | Ders Notları |