1 | Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları | |
2 | Sebzeler ve meyveler | |
3 | Temel doğrama teknikleri | |
4 | Lezzet verici karışımlar ve stok hazırlama | |
5 | Temel soslar ve türevleri | |
6 | Temel çorbalar | |
7 | Yumurta, özellikleri, yapısı, pişirme dereceleri | |
8 | Süt ve süt ürünleri uygulama | |
9 | Büyük baş ve küçük baş hayvan yapısı | |
10 | Kırmızı etler uygulama | |
11 | Kümes hayvanları uygulama | |
12 | Balık yapısı, çeşitleri ve uygulama | |
13 | Kabuklu deniz ürünleri uygulama | |
14 | Sürdürülebilir Gıdalar ve Kalkınma | |