| 1 | Menü ön hazırlıkları yapılması | Ders notları |
| 2 | Yemekleri reçeteleri oluşturmak | Ders notları |
| 3 | İçecek menüleri oluşturmak | Ders notları |
| 4 | İçecek menüleri oluşturmak | Ders notları |
| 5 | İçecek menüleri oluşturmak | Ders notları |
| 6 | Özel menüleri oluşturmak | Ders notları |
| 7 | Sürdürebilir gıdalar ve menü | Ders notları |
| 8 | Porsiyon maliyetlerini hesaplamak | Ders notları |
| 9 | Satış fiyatını oluşturmak | Ders notları |
| 10 | Ön hazırlıkları yapmak | Ders notları |
| 11 | Menü kartlarını hazırlamak | Ders notları |
| 12 | Menü kartlarını hazırlamak | Ders notları |
| 13 | Menü kartlarını hazırlamak | Ders notları |
| 14 | Menü kartlarını hazırlamak. | Ders notları |