1 | Tohumla üretme, tanımı, kullanım nedenleri, çimlendirme ortamları | 1-2 |
2 | Çimlenmeyi etkileyen koşullar. Çimlenmeyi uyarıcı işlemler | 1-2 |
3 | Tohum ekimi (tohum ekim kapları, tohum ekim yöntemleri, şaşırtma) | 1-2 |
4 | Vegetatif üretme çeşitleri, çelikle üretme (çelik alma, çeliklere uygulanan işlemler, köklenmeyi uyarıcı maddeler) | 1-2 |
5 | Köklendirme ortamları, çeliklerde köklenmeyi etkileyen koşullar | 1-2 |
6 | Çeliklerde söküm, söküm sonrası işlemler | 1-2 |
7 | Aşı ile üretme anaç çeşitleri, anaç üretimi, aşının tutmasını etkileyen faktörler, aşılama zamanları | 1-2 |
8 | Ara sınav | |
9 | Aşı alet ve malzemeleri, aşı çeşitleri, göz aşıları | 1-2 |
10 | Kalem aşıları, aşı sonrası bakım işlemleri | 1-2 |
11 | Daldırma ile üretme tanımı, kullanım nedenleri | 1-2 |
12 | Daldırma yöntemleri | 1-2 |
13 | Özelleşmiş gövdelerle üretim (Soğan, yumru, rizom) | 1-2 |
14 | Doku kültürü ile üretme | 1-2 |
15 | Genel Tekrar | |
16 | Genel sınav | |