PPT6129 / POSTHARVEST PHYSIOLOGY OF HORTICULTURAL CROPS

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2               
3               
4              
5               
6              
7              
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

PPT6129 / POSTHARVEST PHYSIOLOGY OF HORTICULTURAL CROPS
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Meyve ve sebzelerin olgunlaşma fizyolojisini öğrenmek
2Solunum metabolizmasını öğrenmek
3Olgunlaşma süresince meyve ve sebzelerde meydana gelen biyokimyasal değişimleri bilmek
4Meyve ve sebzelerin olgunlaşma sürecini moleküler düzeyde anlamak.
5Meyve gelişim ve olgunlaşması proteomikslerini kavramak.
6Hasat sonrası teknolojilerinin ve bu teknolojilerin meyve ve sebzelerin tat ile aromasına etkilerinin öğrenilmesi.
7Seçilen bir meyvenin hasat sonrası ve olgunlaşma fizyolojisi konulu bir proje hazırlamak ve sunmak