PPT6129 / POSTHARVEST PHYSIOLOGY OF HORTICULTURAL CROPS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Olgunlaşma Fizyolojisine Genel Bir Bakış(1) Sayfa 1-33
2Meyve Sebzelerin Hasat Sonrası Fizyolojisi(1) Sayfa 49-72
3Solunum Metabolizması(1) Sayfa 139-156
4Stoma ve Hasat Sonrası Fizyolojisi(1) Sayfa 157-191
5Bahçe Bitkilerinde Su Kaybı(1) Sayfa 217-235
6Fossolipidler ve Meryve, Sebze ile Kesme Çiçeklerin Hasat Sonrası Kalite Kriterleri(1) Sayfa 237-249
7Meyve Et Rengi ve Renk Pigmentlerinin Olgunlaşma Süresince Renk Oluşumundaki Rolü(1) Sayfa 255-288
8Proje Sunumu 
9Meyve Olgunlaşmasının Moleküler Düzeyi (1) Sayfa 299-324
10Meyve Sebzelerde Etilen Sinyal Transdüksiyonu-1 (1) Sayfa 359-373
11Meyve Sebzelerde Etilen Sinyal Transdüksiyonu-2(1) Sayfa 374-391
12Proteomiks: Meyve Gelişim ve Olgunlaşma(1) Sayfa 413-439
13Bitkilerde Kalsiyum Eksikliği Bozuklukları(1) Sayfa 477-502
14Hasat Sonrası Teknolojilerinin Meyve Aromasına Etkisi(1) Sayfa 585-608