Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
PPT6129 / POSTHARVEST PHYSIOLOGY OF HORTICULTURAL CROPS
DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ
Hafta
Konular
Öğrenme Kaynakları
1
Olgunlaşma Fizyolojisine Genel Bir Bakış
(1) Sayfa 1-33
2
Meyve Sebzelerin Hasat Sonrası Fizyolojisi
(1) Sayfa 49-72
3
Solunum Metabolizması
(1) Sayfa 139-156
4
Stoma ve Hasat Sonrası Fizyolojisi
(1) Sayfa 157-191
5
Bahçe Bitkilerinde Su Kaybı
(1) Sayfa 217-235
6
Fossolipidler ve Meryve, Sebze ile Kesme Çiçeklerin Hasat Sonrası Kalite Kriterleri
(1) Sayfa 237-249
7
Meyve Et Rengi ve Renk Pigmentlerinin Olgunlaşma Süresince Renk Oluşumundaki Rolü
(1) Sayfa 255-288
8
Proje Sunumu
9
Meyve Olgunlaşmasının Moleküler Düzeyi
(1) Sayfa 299-324
10
Meyve Sebzelerde Etilen Sinyal Transdüksiyonu-1
(1) Sayfa 359-373
11
Meyve Sebzelerde Etilen Sinyal Transdüksiyonu-2
(1) Sayfa 374-391
12
Proteomiks: Meyve Gelişim ve Olgunlaşma
(1) Sayfa 413-439
13
Bitkilerde Kalsiyum Eksikliği Bozuklukları
(1) Sayfa 477-502
14
Hasat Sonrası Teknolojilerinin Meyve Aromasına Etkisi
(1) Sayfa 585-608
Loading…