1 | Öğrencinin sütün tanımını yapabilmesi |
2 | Öğrencinin sütün içinde bulunan maddelerin değerlerini rakamsal olarak söyleyebilmesi |
3 | Süt bileşiminde görülen değişikliklerin neler olduğunu ve nelerin sütün bileşimine etki ettiğini söyleyebilme |
4 | Memenin yapısını bilip sütün nasıl oluştuğunu anlatabilmesi |
5 | Sütün salgılanması ve sağılması hakkında bilgi verebilmesi |
6 | Sağım şekillerini söyleyebilmesi |
7 | Sütte bulunan hücrelerin neler olduğunu anlatabilmesi |
8 | Anormal sütün tanımını yapıp nelerin anormal süt kapsamında olduğunu söyleyebilmesi |
9 | Çiğ sütün tanımını yapıp özelliklerini söyleyebilmesi |
10 | Çiftliklerde temiz ve kaliteli süt üretiminin nasıl yapılacağını anlatabilmesi |
11 | Çiftliklerde sütün soğutulması ve nakli hakkında bilgi verebilmesi |
12 | Süt verimine etki eden faktörleri sıralayabilmesi |
13 | Süt üretimi için yetiştirilen hayvan ırklarını sıralayabilmesi |