SUT1004 / SÜT İŞLETMELERİNDE TEMEL İŞLEMLER

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Sütün nitelikleri [2] s 1-13, [5] s 1-2
2Sütün nitelikleri [2] s 13-22, [5] s 3-5
3Sütün nitelikleri [3] s 7-12, [4] s 32-34
4Süt işletmelerinde miktar ölçümü [3] s 14-18, [6] s 27-29
5Süt işletmelerinde miktar ölçümü +Hammadde ve yardımcı maddelerin depolanması[3] s 18-21, [6] s 29-33
6Sütün temizlenmesi[4] s 27, [5] s 21-22
7Sütün temizlenmesi[1] s 224-235, [3] s 21-25, [4] s 28-31
8Süt yağının ayrılması[1] s 224-235, [3] s 21-25, [4] s 28-31
9Süt yağının ayrılması[1] s 224-235, [3] s 21-25, [4] s 28-31
10Sütün havasını ve kokusunun alınması[2] s 483-493, [3] s 26-31, [4] s 49-59
11Sütün standardizasyonu[2] s 502-505, [3] s 26-31, [4] s 49-59
12Sütün standardizasyonu[1] s 120-128, [3] s 31-33, [4] s 67-72
13Sütün standardizasyonu+Sütün homojenizasyonu[6] s 23-26, [7] s 39-62
14Sütün homojenizasyonu[6] s 23-26, [7] s 39-62