| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | Yoğurdun Tanımı ve Özellikleri | 3 |
2 | Yoğurtların Sınıflandırılması | 3 |
3 | Sade Yoğurt Üretim Akım Şeması | 3 |
4 | Yoğurt Üretimi İçin Süte Uygulanan Ön İşlemler | 3 |
5 | Sütün Yağ Oranının Standardizasyonu | 3 |
6 | Sütün Yağsız Kurumadde Oranının Standardizasyonu | 3 |
7 | Klarifikatör kullanmak | 3 |
8 | Baktofügatör kullanmak | 3 |
9 | Homojenizatör kullanmak | 3 |
10 | Ambalajlama makinesi kullanmak | 3 |
11 | pH metre kullanmak | 3 |
12 | Kültür hazırlamak | 3 |
13 | Sütü mayalamak | 3 |
14 | Dearatör kullanmak | 3 |
15 | Dolum yapmak | 3 |
16 | oSH?ya bakmak | 3 |
17 | Sütün Havasının Alınması | 3 |
18 | Sütün Homojenizasyonu | 3 |
19 | Sütün Isıtılması (Pastörizasyon) (Yoğurda İşlenecek Sütün Isıtılması | 3 |
20 | Mayalama Sıcaklığına Soğutma | 3 |