SUT2003 / TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

SUT2003 / TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Krema ile ilgili bilgileri yazılı ve sözlü olarak ifade eder
2Ham krema üretimi, kremaya ön işlemler uygulama, kremayı olgunlaştırma ve yayıklama hakkındaki bilgileri yazılı ve sözlü olarak ifade eder.
3Süt yağını ayırır
4Kremaya ön işlemler uygular
5Kremayı olgunlaştırır
6Kremayı yayıklar
7Tereyağı ile ilgili bilgileri yazılı ve sözlü olarak ifade eder
8Yoğurma (malakse) işlemi, tereyağının ambalajlaması ve depolanması ile ilgili bilgileri yazılı ve sözlü olarak ifade eder.
9Tereyağını yoğurur (Malakse eder).
10Tereyağını ambalajlar ve depolar