SUT2012 / SÜT YAN ÜRÜNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulamak [1]S 169-190
2Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulamak+Peyniraltı Suyunun Kurutulması [2]S 1-11
3Peyniraltı Suyunun Kurutulması[3]S 1-14
4Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulanması ve Koyulaştırılması[4]S 1-37
5Kristalizasyon[5]S 165-174
6Santrifüjleme 
7Kurutma 
8Saf Laktoz Üretimi 
9Isısal İşlemle Çöktürme yöntemiyle Serum Proteinlerinin Kazanımı  
10Isısal İşlemle Çöktürme yöntemiyle Serum Proteinlerinin Kazanımı+Ultrafiltrasyon Tekniği ile Serum Proteinlerinin Kazanımı 
11Ultrafiltrasyon Tekniği ile Serum Proteinlerinin Kazanımı 
12Alkollü Peynir Suyu İçeceği Üretimi  
13Peyniraltı Suyu veya Peynir Suyu Bileşenleri Katkılı Süt Benzeri İçecek Üretimi 
14Alkolsüz Peynir Suyu İçeceği Üretimi