1 | Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulamak | [1]S 169-190 |
2 | Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulamak+Peyniraltı Suyunun Kurutulması | [2]S 1-11 |
3 | Peyniraltı Suyunun Kurutulması | [3]S 1-14 |
4 | Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulanması ve Koyulaştırılması | [4]S 1-37 |
5 | Kristalizasyon | [5]S 165-174 |
6 | Santrifüjleme | |
7 | Kurutma | |
8 | Saf Laktoz Üretimi | |
9 | Isısal İşlemle Çöktürme yöntemiyle Serum Proteinlerinin Kazanımı | |
10 | Isısal İşlemle Çöktürme yöntemiyle Serum Proteinlerinin Kazanımı+Ultrafiltrasyon Tekniği ile Serum Proteinlerinin Kazanımı | |
11 | Ultrafiltrasyon Tekniği ile Serum Proteinlerinin Kazanımı | |
12 | Alkollü Peynir Suyu İçeceği Üretimi | |
13 | Peyniraltı Suyu veya Peynir Suyu Bileşenleri Katkılı Süt Benzeri İçecek Üretimi | |
14 | Alkolsüz Peynir Suyu İçeceği Üretimi | |