USD4074 / FIRINCILIK VE TAHIL ÜRÜNLERİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Fırıncılık ve tahıl ürünleri hakkındaki temel kavramlar ve hammaddeler hakkında bilgi sahibi olmak
2Fırıncılık ve tahıl ürünleri ile ilgili yasal mevzuat hakkında bilgi sahibi olmak
3Fırıncılık ve tahıl ürünlerin üretimi ve sağlığa olan etkileri hakkında bilgi sahibi olmak
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Temel Birimler Dersi
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi