VET2024 / SAĞIM VE TEKNİKLERİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Knowing the physical, chemical and microbiological properties of milk
2Learning the factors affecting milk quality
3Learning the factors affecting milk quality
4Knowing the mechanisms of milk synthesis and release
5getting to know milking systems
6milking systems control and contact information
7using modern milking systems
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ