VET2024 / SAĞIM VE TEKNİKLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1           
2           
3           
4           
5           
6           
7           
8           
9           
10           
11           
12           
13           
14           
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

VET2024 / SAĞIM VE TEKNİKLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1milking and milking parlor hygiene
2Training and supervision of milking personnel
3cleaning and maintenance of milking systems
4operating milking systems
5control and protection of breast health
6the importance of milking
7Factors affecting milk quality