4. Kariyer Günleri ve Proje Pazarı

• Etkinlik Adı: 4. Kariyer Günleri ve Proje Pazarı

• Etkinlik Tarihi: 07.12.2022 - 21.05.2030

• Etkinlik Türü: Kariyer Günleri

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Bor Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü tarafından, Yüksekokulumuz bünyesinde  21-22.Mayıs.2018 tarihlerinde  “4. Kariyer Günleri ve Proje Pazarı”

isimli etkinlik düzenlendi.Bu etkinlikte Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Grv. H. Haluk ŞENGEZER danışmanlığında, hazırladıkları projelerin tanıtımlarını ve sunumlarını başarı ile gerçekleştirdiler.

Bu vesile ile; bölüm öğrencileri hem derslerde anlatılan konuları uygulamaya dökerek piyasada ve sanayide kullanılabilirliği mümkün olan projeleri gerçekleştirdiler, hem de proje hazırlama konusunda

bilgi ve becerilerini geliştirerek, mezun olduktan sonra kendilerini piyasa ortamına uyum sağlama konusunda deneyim kazandılar.