GIDA MÜHENDİSLİĞİ DOKTORA DERSLER GÜZ BAHAR Dersin Kodu Dersin Adı T P Kredi AKTS Dersin Kodu Dersin Adı T P Kredi AKTS FBE8001 Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği 3 0 3 8 GDM8002 Gıda Proteinleri 3 0 3 8 GDM8001 İleri Gıda Analiz Yöntemleri 3 0 3 8 GDM8006 Gıda Karbonhidratları 3 0 3 8 GDM8003 Gıda Endüstrisinde Temel İşlemler 3 0 3 8 GDM7002 Seminer 0 2 0 8 GDM7001 Seminer 0 2 0 8 GDM7004 Doktora Yeterlik 0 0 0 30 GDM7003 Doktora Yeterlik 0 0 0 30 GDM7006 Uzmanlık Alan Dersi 5 0 0 2 GDM7005 Uzmanlık Alan Dersi 5 0 0 2 GDM7008 Tez Önerisi 0 0 0 30 GDM7007 Tez Önerisi 0 0 0 30 GDM7010 Tez Çalışması 0 1 0 30 GDM7009 Tez Çalışması 0 1 0 30 GDM7102 Gıda Kaynaklı Patojenler II 3 0 3 8 GDM7101 Gıda Kaynaklı Patojenler-I 3 0 3 8 GDM7104 Gıdalarda Raf Ömrü 3 0 3 8 GDM7103 Yeni Gıda Maddeleri Tasarımı 3 0 3 8 GDM7106 Gıdaların Biyolojik Yöntemlerle Muhafazası 3 0 3 8 GDM7105 Organik Gıda İşleme 3 0 3 8 GDM7108 Yemeklik Yağ Rafinasyonu 3 0 3 8 GDM7107 Gıda Mikolojisi ve Mikotoksinler 3 0 3 8 GDM7110 Modifiye Yağlar ve Margarin Üretimi 3 0 3 8 GDM7109 Ham Yağ Üretim Teknolojisi 3 0 3 8 GDM7112 İleri Endüstriyel Mikrobiyoloji 3 0 3 8 GDM7111 Gıda İşlemede Aktarım Sistemleri 3 0 3 8 GDM7114 Gıda İşlemede Ekstrüzyon Teknikleri 3 0 3 8 GDM7113Gıda Kolloidleri 3 0 3 8 GDM7116 Meyve-Sebze Suları Üretim Teknolojisi 3 0 3 8 GDM7115Meyve-Sebze İşlemede Oluşan Kimyasal Değişimler 3 0 3 8 GDM7118 Kabuklu Deniz Ürünlerinde Kalite Değişimleri 3 0 3 8 GDM7117 Balık Yağı Üretim ve Kullanım Teknikleri 3 0 3 8 GDM7120 Gıda Mühendisliğinde Optimizasyon Teknikleri 30 3 8 GDM7119 Gıda Seçimi ve Tüketici Algısı 3 0 3 8 GDM7122 Fırıncılık Ürünleri Bilimi ve Teknolojisi 3 0 3 8GDM8004 Gıda Endüstrisinde Laktik Asit Bakterileri