PANDEMİ İLE DEĞİŞEN DÜNYAM RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI

İçerisinde bulunduğumuz pandemi süreciyle birlikte şehrimizde yaşayan insanların değişen yaşam tarzlarını, alışkanlıklarını, sınırlanan sosyal çevrelerindeki bakış açılarını ve iletişim biçimlerini görsel sanatlar yoluyla ifade edebilmelerine destek olmak amacıyla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Belediyesi tarafından “Pandemi ile Değişen Dünyam” isimli resim yarışması düzenlenmiştir. Yarışma ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkinler olmak üzere 4 kategoride yapılmıştır. İlkokul kategorisinde 82, Ortaokul kategorisinde 107, Lise kategorisinde 58, Yetişkinler kategorisinde 67 olmak üzere toplam 314 eserle başvuru yapılmıştır.
Yarışmada ödül ve sergileme kazananların sonuç listesine ve kataloğa aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

SONUÇ LİSTESİ

KATALOG