Mostar Dzemal Bijedic Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret

Mostar Dzemal Bijedic Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç Dr. Emir Neziric, öğretim üyeleri Doç. Dr. Adi Masio ve Doç. Dr. Dzemal Spago, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundular.
KA107 Erasmus Değişim Programı kapsamında Bosna Hersek ile yürütülen değişim programı kapsamında, Üniversitemize ders verme ve eğitim alma hareketliliği için gelen akademik personelleri makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Üniversitemizde uluslararasılaşma çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.
Mostar Dzemal Bijedic Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç Dr. Emir Neziric ise açıklamalarında, nazik karşılamaları ve dostane yaklaşımları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.
Uluslararası akademisyenler Üniversitemizde bir hafta boyunca alanlarında ders verecekler.