Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

Üniversitemizde Ödül Sistemi Başvuru Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz paydaşlarının performanslarının değerlendirilmesi ve üstün başarılı kişilerin ödüllendirilmesine ilişkin olarak hazırlanan Ödül Yönergesi’nin tanıtımı ve başvuruların dijital olarak yapılmasına ilişkin çevrim içi tanıtım eğitimi gerçekleştirildi.

Üniversitemize Yeni Bölüm ve Program Açıldı

Üniversitemiz Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde disiplinlerarası eğitim vermek üzere Ergoterapi Bölümü açılarak bu bölüme bağlı olarak Ergoterapi Anabilim Dalı ve Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesine bağlı İş ve Uğraşı Terapisi Programı açıldı.

KOP ile Okur Dostu Okul Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz bünyesinde yürütülen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen “KOP Okur Dostu Okul Projesi (KOP-ODOP)”nin kapanış toplantısı, çocuk edebiyatının usta kalemi ve üç kuşağın yazarı Gülten Dayıoğlu ile gerçekleştirilen söyleşi ile yapıldı.