Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

Üniversitemiz Rektörlüğünden Kınama Mesajı

Üniversitemiz Rektörlüğü, Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan Öğretim Üyemiz Nöroloji Uzmanı Dr. Halil İbrahim Akçay'a yönelik saldırı dolayısıyla bir kınama mesajı yayımladı.

Rektörümüz ve Niğde Belediye Başkanı’ndan Final Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilerimize Çorba İkramı

Üniversitemizde Final sınavlarına giren öğrencilerimiz için, Üniversitemiz Merkez Yerleşke Sabiha Şahenk Kütüphanesi önünde Niğde Belediyesinin katkılarıyla çorba ikramı devam ediyor. Son olarak çorba ikramına, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de katılarak, öğrencilerimize çorba ikramında bulundular ve bir süre sohbet ettiler.

Sayın Cumhurbaşkanımıza Teşekkür Ediyoruz

Eski Bor Devlet Hastanesinin bulunduğu alan ve taşınmazları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne tahsis edildi. Eski Bor Devlet Hastanesi alanı böylelikle, gerekli fiziki çalışmalar yapıldıktan sonra Bor Sağlık Bilimleri Fakültemiz olarak hizmet vermeye başlayacak.