Rektörümüz İlköğretim Haftası Kutlamalarına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu Niğde protokolü ile birlikte, Niğde Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından Niğde Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulunda düzenlenen “İlköğretim Haftası” kutlamalarına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, açılış konuşmaları, şiirlerin okunması ve öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösteriler ile devam etti.

Program sonunda açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu “Eğitimin en önemli aşaması ailedeki eğitim ve devamında ise anaokulu ve ilkokullarımızdır. Buralarda başlayan öğrenme süreci öğrencilerimizin geleceğini önemli ölçüde şekillendirmektedir. Üniversitelerimizde de öğrencilerimiz, yıllar içinde öğrendikleri bilgileri, üretime ve uygulamaya dönüştürmektedirler. Bu bağlamda bugün burada eğitim hayatlarına başlayan çocuklarımız, geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir yere sahiptirler.” dedi. Rektörümüz Uslu, ayrıca yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilere ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu son olarak programda emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.