Rektörümüz ve Ural Aküzüm Üniversitemiz Spor Tesislerinde İncelemelerde Bulundular

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Üniversitemiz futbol sahası başta olmak üzere spor tesislerimizde incelemelerde bulundular.

Niğde Anadolu FK’nın geçen sezon iç saha maçlarını oynadığı futbol sahamızın zemininin yenilenmesi çalışmalarının da gündeme geldiği incelemelerde ikili arasında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizin ve Galatasaray Sportif A.Ş.’nin birlikte yapılabileceği ortak çalışmalar hakkında da görüş alışverişi yapıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, gösterdikleri ile dolayısıyla Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm’e teşekkür ederek Üniversitemiz futbol sahasının en kısa sürede yenilenerek hizmete açılacağına vurgu yaptı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ise gösterdikleri ilgi ve alaka dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.