Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Beşinci Dönem Mezunlarını Verdi

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İcazet Merasimi ve Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Fakültemizin beşinci dönem mezunlarını verdiği tören Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Çiçek, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Topal, akademik ve idari kadronun yanında öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, protokol konuşmaları, mezun öğrenciler adına konuşma, mezuniyet filmi gösterimi, Filistin’e Destek Mesajı, plaket takdimi ve musiki dinletisi ile devam etti. Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesinin beşinci dönem mezunlarının coşkusunun yaşandığı tören, 240 öğrencinin kep atmasıyla son buldu.

“Beşinci Dönem Mezunlarımızı Vermenin Gurunu Yaşıyoruz”
Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, konuşmasına başlarken İsrail devletinin terörist tutumlarını kınayıp Filistin halkının bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını temenni etti.
Rektörümüz konuşmasında “Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi, bu yıl beşinci dönem mezunlarını veriyor. Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri ve İslam Tarihi ve Sanatları olmak üzere üç ayrı bölümde yükseköğretim hizmeti veren Fakültemiz, toplamda 240 öğrencimizi kendi alanlarının uzmanı olarak ülkemizin güçlü insan kaynağı kapasitesine kazandırmış olacak. Üstelik bu katkıyı üst üste beşinci kez yapmış oluyoruz.” sözlerine yer verdi. Rektör Uslu, “Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimizin aileleri olmak üzere tüm mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm konuklarımıza sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Tören günün anısına çekilen toplu fotoğrafla son buldu.