Yozgat Bozok Üniversitesi Rektöründen Rektörümüze Ziyaret

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Anadolu Üniversiteler Birliğinin değerli üyelerinden Yozgat Bozok Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek destek sözleri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla kendisine teşekkür etti.
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ ise Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin kendileri için değerli bir paydaş olduğunu aktararak misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.
Ziyaret, günün anısına gerçekleşen hediyeleşme ile son buldu.