TÜRK MÜZİĞİ BÖLÜMÜ İLE RESİM BÖLÜMÜ KESİN KAYITLARI SONRASINDA BOŞ KALAN KONTENJANLAR

D    U     Y     U   R   U

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü ile Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümüne Kesin Kayıt hakkı kazananların 07 Eylül 2022 tarihinde yapılan kesin kayıtları sonrasında boş kalan kontenjanlar aşağıdadır.

Boş kalan kontenjanlara sıralı yedek listeye göre 08 Eylül 2021 tarihinde saat 16.00’ dan sonra kesin kayıt yapılacaktır.

NOT: YEDEK LİSTEDE OLAN ADAYLAR 08 Eylül 2022 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 15:00’A KADAR YEDEK DİLEKÇELERİNİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINA VERMEK ZORUNDADIRLAR.

Bölümü                        :                 Boş Kontenjan

Türk Müziği Bölümü                           8 (Sekiz)

Resim Bölümü                                   10 (On)