Hedef Bankacılık Sektör-Öğrenci Buluşması I


Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Finans  Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü tarafından düzenlenen  08 Mayıs 2024 Çarşamba günü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1071'de “Hedef Bankacılık - Sektör - Öğrenci Buluşması  I” adlı etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerine yönelik günümüz koşul ve ihtiyaçları dahilinde mezun adayların bilgi ve becerilerini geliştirebilecek iyileştirmeler sektör öğrenci buluşması kapsamında yapılan etkinlikte öğrenciler Türkiye Halk Bankası  Niğde Şube Müdürü  Gökhan YİĞİT , T.C. Ziraat Bankası Ulukışla/NİĞDE Şube Müdürü Murat TUNA, Akbank Niğde Şube Müdürü Erhan SAĞCAN , Ziraat Katılım Bankası Niğde Şube Müdürü Ahmet EKMEN ve Denizbank Niğde Şube Müdürü Serkan KAYA’nın katılımıyla gerçekleşen söyleşi de bir araya geldi.

Öğrencilere katılımcıların tecrübelerinden faydalandıkları ve önemli bir motivasyon kaynağı oluşturan söyleşi konuşmacılara teşekkür plaketlerinin takdimi ile sona erdi.