Öğrencimizden Büyük Başarı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretmenlik Bölümü Öğrencimiz Osman Göçen, U23 Dünya Serbest Güreş Şampiyonası’nda dünya üçüncülüğü elde etti.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden U23 Dünya Serbest Güreş Şampiyonası’nda 86 kiloda mindere çıkan öğrencimiz ve milli güreşçi Osman Göçen, Moğol rakibi Gankhuyag Ganbaatar’ı 3-0 yenerek dünya üçüncüsü olarak Türkiye’ye bronz madalya kazandırdı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencimiz Osman Göçen’in başarısından dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek, “Öğrencimizin, uluslararası platformda elde ettiği başarı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak bizi oldukça gururlandırdı. Uluslararası başarılar, Üniversitemiz öğrencilerinin ve akademisyenlerinin, daha çok çalışma ve hedefe odaklanma noktasında motivasyonunu arttırıyor.  Öğrencimiz Osman Göçen de buna katkı sağladı. Kendisini ve emek veren herkesi içten tebrik ediyorum” dedi.